For excellence in education, sciences and arts

The Connor Brothers за първи път в София

Американска фондация за България съвместно с Музея за история на София и Националната художествена академия представят изложбата на The Connor Brothers "Внимавай на какъв се преструваш!".

Майк Снели и Джеймс Голдинг ще открият лично събитието в "Триъгълната кула на антична Сердика“ на 29 март 2019 г. от 18:30 часа, в уникалното изложбено пространство на бул. "Мария Луиза“ 16. След откриването ще се проведе специална среща и разговор с публиката, с участие на студенти и преподаватели от Националната художествена академия.

Ще бъдат показани оригинални творби на хартия, ситопечат със смесени акрилни техники и ръкописни намеси, колажи и др. Селекцията е направена специално за представянето на The Connor Brothers в София. Българската публика ще види голямоформатни творби от последната година: "Conformity Is The Last Refuge“, "I Don't Care What Anyone Says About Me“, "Truth Is Rarely Pure“ и съвсем новите "Complicated Ways“ и "I Can Resist Everything Except Temptation“ – направо от студиото на артистите в Лондон.

Мобилна версия